Föredrag – Följ med till givmildhetens land i Söderhavet


Det finns ett land som har påverkat mig oerhört mycket från unga år. Det är ett land där invånarna sedan urminnes tider haft generositet som ledstjärna. Hela samhället genomsyrades av hjälpsamhet, gästfrihet och viljan att ge gåvor. Det var viktigare än att äga en massa tillgångar. Samtidigt var de lyckliga och ägnade sig åt sång, dans och andra härliga nöjen.

Jag talar om Samoa och ön Savaii i Söderhavet.

Följ med mig på en resa i bilder och hör mig berätta om mötet med dessa härliga människor och hur jag har försökt införliva deras visdom i mitt liv.

För att få känslan av 1982, som var året då jag reste till Söderhavet, är det en dia-bild-visning.

Välkommen att följa med på en tidsresa till en fantastisk kultur! Om du vill vara med om det, så maila till mig:

anders (at) fogelberg (punkt) se

Du kan också läsa mer här om gästfrihet Ge, ge, ge:

Klicka här

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *