Rapport från mina rötter – Laholm

Finna mina rötter

Foto: Anders Fogelberg– Nu i helgen åkte jag till Laholm för att finna mina rötter. Jag minns ju staden, de små husen och gränderna, de stora torgen och farfars hus. Det är en dejlig gammal dansk stad, fast numera svensk, sedan några år… i runda slängar… 300 år. Laholm brukar kallas för den lilla staden med de många konstverken. Det är slående mycket statyer och annan konst i staden.

Staty i Laholm

Jag håller just nu på att forma min framtid och Laholm är intressant. Som sagt en liten dejlig och mysig stad som dessutom har nära till havet. Havet går in i Mellbystrand, en playa i Sverige och Sveriges längsta sandstrand. En 12 kilometer lång bukt.

Mina vänner!… Här kommer fler bilder; från stranden, där man till och med får köra bil på vissa sträckor, vilket jag tycker är galet kul (känns så danskt). Och mitt fotavtryck på Jorden… i sanden.


      Foto: Anders Fogelberg  

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *